Om gruppen

Kontakt

Email: 
Adresse: 

Frøgård Alle 8

2630 Taastrup

IMG 4602

Om gruppen

Sct. Pauls spejdergruppe er en katolsk gruppe under Det Danske Spejderkorps, i Vestskov Division. Vi har eksisteret i ca. 35 år, og har i dag ca. 35 medlemmer fordelt på ulve (mini-juniorer), spejdere (trop) og seniorer (klan) samt en stabil lederstab på 5 voksne.

Er du 6 år eller derover, så er du meget velkommen den kommende onsdag, fra kl.18.30-20.00, på Sct. Pauls Skole, Frøgård Alle 8, 2630 Taastrup (adgang til vores mødelokale på skolen er fra Frødalen mellem skolen og kirken - som regel står der en masse cykler :-).

Vores formål med spejderarbejdet er igennem gode oplevelser og spejderfællesskab at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden. Vi laver masser af sjove aktiviteter og tager mærker på vores ture. Du kan få mere at vide om Det Danske Spejderkorps og vores love her.

Vi har et halvårligt  kontingent på kr. 300 for at deltage.

Ledere:

Jess og Sanne Madsen, 30328609 / 41675900, jesan [at] youmail [dot] dk (ulve)

Sebastian (trop)

György Bihari/ Rama, 60954265, gogy_bihari [at] hotmail [dot] com (pt.orlov)

Face book side: Sct. Pauls Gruppe

Om vores spejdergruppe
Vi har til huse i vores egen spejderhytte i Taastrup mellem Sct. Pauls skole og Sct. Pauls Kirke. Pt. holder vi dog vores møder på skolen (i formningslokalet) pga. skade på vores hytte. 

Vi er omkring 25 mini-juniorer, 5 i troppen, 5 i klanen og en meget stabil og aldersbred lederflok på 4. Vi går op i godt venskab, respekt for hinanden og en god tone, hvorfor alle er meget velkommende. Yderligere skal det nævnes, at vi har en god og aktiv forældre opbakning og skare omkring os. Ud over møderne om onsdagen, er vi på flere ture om året. Heraf kan nævnes, Ansgariade, juletur, walkietur, hyggeture, vandreture, ture hvor vi tager duelighedsmærker, sommerlejre i ind og udland og meget mere.

Af store ture, kan nævnes Spejdernes lejr 2017 og  Spejdernes Lejr 2012 med 40.000 spejdere fra de forskellige korps, både ind og udland. Vi har også været i Tyskland (Tydal) og  mini-juniorerne (ulvene) har været i Sverige, hvor vi var i et dejligt naturområde nær Halmstad . Vores store spejdere har bl.a. været i Norge (Stavanger).sammen med 15.000 andre spejdere fra mange andre lande.

Vores historie
Sct. Pauls Spejdergruppe blev startet i 1980 i et kælderlokale ved Sct. Pauls Kirke på Køgevejen i Tåstrup. Da den nye Sct. Pauls Kirke blev bygget i 1995 på Frøgård Alle i Høje Tåstrup flyttede spejdergruppen med.

Spejdergruppen fik rejst penge og fik en økonomisk håndsrækning fra Høje Tåstrup Kommune, så det blev muligt at få opført en pavillon mellem Sct. Pauls Kirke og Sct. Pauls Skole.

Desværre er der nu gået råd og svamp i pavillonen. Bstyrelsen arbejder nu ihærdigt på at finde en anden pavillon eller opførelse af en træspejderhytte. I øjeblikket holdes de ugentlige onsdagsspejdermøder derfor i skolens formningslokale og gymnastiksal.

Vi er i dag en levedygtig og sund spejdergruppe med visioner for fremtiden.